Nyhetsbrev

 Här är hela texten som vi missade i trycket på Nyhetsbrevet!

I modern tid har vi lärt oss mycket om oss själva men samtidigt är vi fortfarande väldigt sjuka! Vi på Healthnet.se ser att många använder sig av metoder som är tidskrävande, ineffektiva och som skapar mer problem än lösningar i längden. Vi vill bidra med kompletterande och smarta verktyg som fungerar, som går på djupet och hjälper människor att må bättre.

Dom flesta har fokus på  att få en lösning som hjälper tillfälligt, vi vill hitta lösningar som fungerar under längre sikt. Därför anser vi att utrensning är mycket viktigt faktor idag. Många ackumulerar toxiner, skräp och syror som sedan cirkulerar runt i kroppen eller stannar kvar i kroppen och stoppar det naturliga flödet, vilket vi kallar sjukdomar.
Att hitta lösningar som aktiverar cirkulationen och som frigör eller rensar ut slaggprodukter snabb är mycket värdefullt för många idag.

Det finns inga snabba lösningar och det finns inte ett piller som hjälper mot allt heller, och det kanske aldrig kommer att finnas. För själva resan och medvetenheten som man får att se samband med träning, mat, rätt kost och bra hantering av stress är kanske själva poängen med att vara sjuk?

Lycka till med din hälsa !

Stefano
Zuffanelli
Healhtnet.se